Bekijk
Illustratie Remix The World
onze disclaimer

Disclaimer

centrumverbinder disclaimer
Deze website en de inhoud ervan worden verstrekt door Centrumverbinder voor algemene informatiedoeleinden met betrekking tot onze diensten. Hoewel we ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie en materialen op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is geheel op eigen risico.
De informatie op deze website vormt geen professioneel advies en mag niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel advies op het gebied van marketing, reclame of communicatie. Onze diensten en strategieën zijn bedoeld als algemene richtlijnen en kunnen niet worden gegarandeerd als de beste aanpak voor elk individueel geval. Het is altijd raadzaam om advies in te winnen bij een gekwalificeerde professional voordat u beslissingen neemt op basis van informatie op deze website.
Links naar externe websites of bronnen kunnen worden verstrekt als een gemak voor de gebruikers. We hebben geen controle over de inhoud en beschikbaarheid van die websites of bronnen en aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele schade of verliezen die voortvloeien uit het gebruik van die websites of bronnen.
Hoewel we redelijke inspanningen leveren om de website veilig en vrij van virussen te houden, kunnen we niet garanderen dat de website altijd vrij is van dergelijke bedreigingen. Het is uw verantwoordelijkheid om adequate beveiligingsmaatregelen te nemen en uw eigen antivirussoftware te gebruiken.
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en materialen op deze website behoren toe aan Centrumverbinder of aan de rechtmatige eigenaren en worden beschermd door toepasselijke wetgeving. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Centrumverbinder de inhoud of materialen te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enigerlei wijze te gebruiken.
Door het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met het feit dat Centrumverbinder, de eigenaren, exploitanten en auteurs van deze website niet aansprakelijk zijn voor enige schade, verlies of aansprakelijkheid die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website."

Zoals altijd is het raadzaam om een juridisch professional te raadplegen om ervoor te zorgen dat de disclaimer voldoet aan de specifieke vereisten en wetgeving van uw rechtsgebied.
Contact

Interesse om te verbinden?

contact
contact