Bekijk

Hoe organiseren we samenwerken en creëren we vooruitgang?

missie & Visie
Rij mensen voor koffiezaak
Bruggen bouwen

Vooruitgang vanuit verbinding

missie & visie
Heb jij ook moeite om jullie centrumgebied te activeren? Vraag jij je af hoe je alle belanghebbenden bij elkaar brengt en gezamenlijk vooruitgang kunt boeken? Dan ben je bij Centrumverbinder aan het juiste adres. Wij helpen jou bij het continu stimuleren van de sociale meerwaarde voor jullie centrumgebied.

Het doel van Centrumverbinder

Ons doel is om alle belanghebbenden bij een centrum met elkaar te verbinden. Door middel van co-creatie, werken we samen aan het activeren van het centrumgebied. Bezoekers kunnen genieten van leuke ervaringen, ondernemers kunnen hun omzet vergroten, gemeenten kunnen een aantrekkelijke omgeving creëren en vastgoedeigenaren kunnen hun panden verhuren. Door belangen op elkaar af te stemmen, kunnen we gezamenlijk vooruitgang boeken.

Voor wie

Centrumverbinder richt zich op alle belanghebbenden bij een centrumgebied. Dit zijn onder andere: ondernemers, vastgoedeigenaren, gemeenten en bezoekers. Of je nu op zoek bent naar meer omzet, een aantrekkelijke omgeving of leuke ervaringen, wij helpen jou om dit te bereiken.

Elkaar versterken

Samen kijken we naar wat er nodig is om jouw centrumgebied nieuw leven in te blazen. Door belangen op elkaar af te stemmen, kunnen we gezamenlijk vooruitgang boeken.
Meer informatie?

Wil je meer informatie over hulp bij het activeren van jouw centrumgebied?

contact
contact