Bekijk
Learning by doing

Oefening baart kunst

Learning by doing
Net zoals bij fysieke en mentale training is het ook van belang om zakelijke vaardigheden te ontwikkelen. Het trainen hiervan is van essentieel belang om succesvol te zijn en blijven in de wereld van centrumgebieden. Of je nu in de rol zit van centrummanager, ondernemer of ambtenaar. Voor een ieder geldt dat je beter wordt als je meer oefent / doet. Dit is de reden waarom wij werken met learning by doing.

Voor wie?

Onze trainingen zijn leuk, leerzaam en laagdrempelig en ontwikkeld voor:

  • CentrumManagers
  • CentrumOndernemers
  • Ambtenaren die het centrumgebied in hun portefeuille hebben  

Actie

Alle trainingen zijn pragmatisch opgebouwd op basis van een handzaam en eenvoudig toepasbaar stuurwiel. Gedurende de trainingen wordt het stuurwiel ingevuld op basis van diverse co-creatie sessies. Het resultaat hiervan is een concreet plan van aanpak waarmee het gebied direct aan de slag kan om de nieuwe gestelde doelen te realiseren. De trainingen worden verzorgd door mensen uit de praktijk. We blijven hiermee weg van hoogdravende wetenschappelijke studies, maar acteren primair op het spoor van ACTIE. En door het uitvoeren van acties leren we en groeien we. Zowel individueel als met het gebied.

1 op 1

Naast de trainingen is er voor maximaal een vijftal gedreven vakgenoten ruimte voor 1 op 1 coaching en advies door René Hendriks. Voor een periode van minimaal zes maanden word je wekelijks 1 op 1 begeleid. René fungeert hierbij als sparringpartner waarbij je continu een spiegel krijgt voorgehouden op basis waarvan je jezelf kunt ontwikkelen en daarnaast kun je ook bij hem terecht voor allerhande praktische vragen omtrent jouw dagelijkse praktijk. Learning by doing in optima forma.

Learning by doing

Meer weten?

Contact
wij horen graag iets van je