Bekijk

CulemBORGEN

Datum
June 7, 2023

Hoe zetten we onze Binnenstad Culemborg nog beter op de kaart? Afgelopen maandag 5 juni was er in een overvolle Theater aan de Slag, onder leiding van Rene Hendriks en Michiel Daalmans van New Story een collectieve brainstorm over de volgende stap, op weg naar een levendigere, aantrekkelijkere en toekomstbestendige binnenstad.

Met een gemêleerde groep van meer dan 50 ondernemers, vastgoedeigenaren, kunst en cultuur, monumentale kerken, recreatie en toerisme, gemeente en bewoners werden er nieuwe ideeën opgehaald en bestaande projecten en activiteiten verder geprioriteerd.De binnenstad gaat verder....Nadat er in 2019 de eerste stappen zijn gezet om na een traject van intensieve co-creatie een centrumorganisatie te vormen; het Collectief Centrum CLMBRG, zijn er sinds 2020 door de samenwerking tussen ondernemers (winkeliers, horeca, diensten) cultuur en erfgoed, vastgoed, gemeente en met 40 tot 50 vrijwilligers, waaronder ook bewoners aan meer dan 85 projecten, visies en activiteiten gewerkt en gerealiseerd!

Ook in 2023 gaan we gestaag verder.

En met de opbrengst van 6 cocreatiesessies die gepland staan tot en met september, hebben we het volste vertrouwen dat we ook in de komende jaren weer een vol en divers programma kunnen realiseren, met alle vrijwilligers die ook nu weer in de startblokken staan om samen te werken aan onze mooie en historische binnenstad.

Related posts
Hoe zetten we de Binnenstad Culemborg nog beter op de kaart?
Op 16 en 17 mei 2023 is lichting 7 gestart met de opleiding CentrumManagement Nieuwe Stijl aan de CentrumManagement Academy. Een 12-tal gedreven en enthousiaste centrummanagers maakten er samen geweldige leerzame en leuke dagen van.
Van Algemene Ledenvergadering naar Algemene Motivatie Vergadering

Ook van co-creatie naar co-realisatie?

contact
contact