Centrum Coach Café

INretail i.s.m. CentrumManagement Academy
Client
Ondernemers centrumgebieden
Het verhaal van de:

opleiding voor centrum ondernemers

Over het algemeen besteden ondernemers relatief weinig aandacht aan hun eigen ontwikkeling en opleiding. Het kost teveel tijd en/of geld en/of er zijn andere prioriteiten. Bovenal vinden veel ondernemers het huidige aanbod qua opleidingen onvoldoende gericht op hun dagelijkse praktijk. Bij het Centrum Coach Cafe zijn we juist gericht op de praktijk en leer je samen met andere ondernemers uit jouw centrumgebied. De tijd die jij nu investeert in je eigen ontwikkeling, verdien je dubbel en dwars terug. Uit onderzoeken blijkt namelijk: goed opgeleide mensen zijn succesvoller.

wat bindt en boeit ons?

In het corona tijdperk hebben we in een versneld tempo kennis gemaakt met allerlei vormen van onderlinge digitale communicatie. Denk aan: videomeetings (Zoom, Google Meet, Microsoft Teams etc.), webinars en livestreams.

Met de moderne digitale middelen die we tot onze beschikking hebben, hebben wij een kans gezien om op andere en vernieuwende manieren aan kennisdeling en jouw opleiding bij te dragen. Zodat ook jij, in deze rare tijden met positieve energie op een laagdrempelige manier aan de slag kunt gaan met je eigen ontwikkeling, die van je medewerkers en de ontwikkeling van je onderneming.

co-creatie

Deze opleiding is geschikt voor alle ondernemers die willen leren. Of je nu net begonnen met je zaak of al twintig jaar een winkel runt. In deze e-learning krijg je op een praktische en leuke manier kennis aangereikt om je onderneming succesvoller te maken.

Wij weten hoe druk jij bent als ondernemer. De opleiding is zo ingericht dat je slechts circa 2 uur per week bezig bent. Bovendien kun je de kennis en vaardigheden die je leert tijdens de opleiding direct inzetten in jouw praktijk.

Naast de digitale onderdelen (video's van experts en podcasts) kenmerkt de opleiding zich door een hoge mate van co-creatie. Zo worden de opdrachten uit het werkboek in groepjes voorbereid en uitgevoerd en is er na elke module een gezamenlijke sessie waarin de uitdagingen en kansen nader worden besproken.

eerste resultaten

Het gestructureerde leerplan van elke module biedt de mogelijkheid om al tijdens de opleiding aan de slag te gaan met wat je leert. Jij en je onderneming plukken meteen de vruchten van het werk dat jij bij ons levert. Vandaag geleerd, morgen gedaan!

Leren doe je niet alleen, dat onderneem je samen. Bij het Centrum Coach Cafe ga je aan de slag met een groep ondernemers uit je eigen stad of dorp. Je helpt elkaar, motiveert elkaar en leert van elkaar. Meer weten? Check de video van Hengelo waar de pilot van het Centrum Coach Café heeft plaatsgevonden.

Contact

Ook aan de slag met het stimuleren van sociale meerwaarde?

contact
contact